Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 13 nov 10, 18:08

Må da være billigere å flytte over til DNB-tribunen enn å bygge nye sidevegger på F-B tribunen. Den forbanna sure motvinden får vi uansett om vi har sidevegger eller ikke. Tror det har liten effekt å bygge sidevegger til 700.000. Så sykt mye bedre å stå på motsatt kortside, lunt og fint var det. Høl i huet av FFK, dem setter kun kjepper i hjula og finner på nye unnskyldninger hver jævla sesong. Nei la hjemmefansen og de mest dedikerte få stå på stadionens beste plassering, så kan vi stue bortesupporterene bort på den dårligste, ikke motsatt slik det er i dag.

Det må da være mye bedre for segregering av bortesupportere at de kjører bussene rundt bak stadion når den nye brua kommer. "Problemet" med dassene kan løses ved at man skiller herre og dametoalettene med et gjerde, så kan man lage unisex toaletter av begge to istedenfor. Dametoalettene til bortesupporterene og herretoalettene til hjemmesupporterene. Kiosk "problemet" er jo null stress. Slå opp et par bord bak ved F-B tribunen så kan bortesupporterne ha egen kiosk de også.

Dere som sier at PH-styret må ta tak. De prøver så godt de kan, det har de gjort hver sesong. Det er FFK som er vanskelige å holder igjen, de nekter å la oss flytte.

Gressviklampen: Nei diskusjonen er ikke ferdig for i år. Det her skal kjempes for! Boikott av kamper er en effektiv og populær aksjonsmåte brukt av supporterklubber over hele verden.

---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

Supras Fredrikstad, loud and proud since 11.09.09.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f