Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 12 nov 10, 05:04
Opprinnelig postet av kjell-H

Opprinnelig postet av teletub

Jeg er enig med flere her at jeg er litt forundret over at klubben i vårt hjerte ikke gjør mer ut av en slik viktig kamp som kommer imorgen. Jeg mener at det er bedre med 12000 på stadion enn 4-5 tusen. Og hvordan kunne man fått til dette? Jo hvis man senket prisen til feks 100 på hele stadion eller 50 så hadde det kommet noen tusen til. Får å få tak på de siste tusen kunne alle de som jobber ute på stadion vært litt aktive i "markedet" Hele uken skulle man for eksempel hatt en stand i Torvbyen midt på store torv hvor man kunne kjøpe billetter. Den burde man bemannet opp med spillere og administrasjonen. Tror det er litt ledig kapasitet.

 

 

Jeg er enig.Men jeg tror det ikke er ffk som kan bestemme så lav pris på billetta.Tror det er noe lover og regler der.Godt mulig jeg tar feil nå.

Henger meg på denne,og husk at LøvHam skal ha 25 % av bilett inntekter. Samme som Sarp måtte vente en stund på etter kampen ifjor-hvis jeg ikke husker feil. Var vel noe av det første Kosten ordnet opp i når han kom.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340