Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 20 okt 10, 20:29

Kan noen her på forumet forvarme seg over meg og forklare meg, gjerne på en "pedagogisk" riktig måte Winkhva som er poenget med å bytte inn en forsvarspiller (martinsen)når vi ligger under 2-0 og desperat trenger mål, i en så avgjørende kamp? Tegstrøm varmet opp etter at vi kom under 1-0 og det mest naturlige ville være å sette inn svensken for å jage mål. Ikke minst når vi får ett mål til i baken, men neida Martinsen ble satt inn og vår beste offensive spiller Borges blir satt ned 20-30 meter tilbake på banen.

Jeg har ikke D-trener kurs, men selv Jose Mourinho vil slite med å skjønne det taktiske "offensive" trekket her.

Ellers er det ikke så mye annet å si enn at vi tapte fortjent på bakgrunn av den begredelige 2 omgangen, vi skaper ingenting og når vi først kom under 2-0 så virket det som flere av spillerme ga opp.

Vi må nå bare håpe på at spillerne er såpas profesjonelle at de nå tåler det enorme presset som de siste kampene kommer til å generere, men det er så jevnt bak Sogndal at dette kan ende "hur som helst". Det mest irriterende å tenke på er at Sogndal spiller for spiller overhode ikke er bedre enn Fredrikstad, men de har et godt utviklet spilleplan, rett instilling og entusiasme og godt lagarbeid, og de svinger ikke i sine prestasjoner som for eksempel FFK

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340