Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 20 okt 10, 20:13

Dette var tungt. Skikkelig tungt.

Allerede i åpningsminuttene ble jeg regelrett skremt. Sogndal skaper to 100 %-sjanser før det er spilt fem minutter, og kunne allerede ledet 2-0 før vi hadde kommet i gang. Det er helt uholdbart!

Heldigvis unngår vi baklengs, og guttene skal ha ros for å kjempe seg inn i kampen. Den siste halvtimen i 1. omgang er absolutt godkjent.

2. omgang er en deprimerende historie om sviktende prestasjoner individuelt og kollektivt, baklengsmål som burde vært unngått med innsats og tæl, og generelt manglende ferdigheter både på banen og sidelinjen.

Over en hel sesong er det naturligvis ikke et tap på Fosshaugane som skal være avgjørende for opprykk/ikke opprykk. Men akkurat nå - i dag - føles det slik. Etter dagens kamp har vi ikke lenger alt i egne hender, ettersom Sarpsborg har mulighet til å avgjøre opprykksstriden ved å vinne sine tre siste kamper med flere mål enn vi gjør. Ved å kikke på de gjenstående kampene, er dessverre ikke det veldig urealistisk - og jeg vil påstå at det nå er fordel Sarpsborg 08 i opprykksduellen. Sarpsborg spiller to av tre kamper på hjemmebane, og dette er mot lag som sannsynligvis ligger midt på tabellen uten noe å spille for i disse rundene (Alta og Nybergsund). Det kan det fort bli pen målforskjell av.

Håpet må være at Sarpsborg taper poeng i Sandnes, og at vi vinner våre tre siste. Og vi har to vanskelige bortekamper mot lag som henholdsvis kjemper om å unngå nedrykk og tilrive seg opprykkskvalik, samt en hjemmekamp mot Tromsdalen som kjemper innbitt for å overleve. Veldig lite tyder på at vi vinner alle disse tre kampene. Det vil faktisk være smått sensasjonelt, sett i forhold til våre prestasjoner og resultater i tilsvarende kamper tidligere i sesongen.

På den andre siden er en sluttspurt som dette noe helt eget. Vi har spillere og klubb som har erfaring i dette, og bør gjennom dét ha et bedre utgangspunkt enn Sarpsborg. På den andre siden, det gjaldt også fjorårets kvalikoppgjør...

Jeg ser det som overveiende sannsynlig at vi må ut i et nytt kvalikeventyr denne høsten, dessverre.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340