Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 01 okt 10, 00:30
Endret: 01 okt 10, 00:35
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av mysthical

Synes det er trist at en så fotballgal by som fr.stad ikke skal klare å ha en egen fotballpub. Men tror også de var litt uheldig med at FFK rykket ned og dermed ikke fikk mulighet til å vise bortekampene på pub. Rykker vi opp så tror jeg neste sesong blir litt bedre for de. Og får man som vane for folk å dra på puben for å se kamp snur det fort :)

Et godt poeng. Dessuten vil det alltid ta tid for et utested å etablere seg. Å gå kraftig i minus første året er en selvfølge om man holder på i denne bransjen. Derfor er det livsviktig å ha kapital i etableringsfasen. Ser ingen problemer med at PH spytter inn 150 000 i sitt eget prosjekt. Håper og tror disse pengene vil være en god langsiktig investering. En helt ufattelig mye bedre investering enn en veddeløpshest... Rykker vi opp vil man nok merke effekten ganske godt.

Synes Kjellær'n har potensiale til å bli en veldig fin fotballpub, og med tanke på at stedet har holdt på såpass kort tid synes jeg man er godt på vei.

Gooner > Tror ikke du har veldig mye erfaring med utelivsbransjen. I etableringsfasen er det klin UMULIG å gå i pluss, dette gjelder forsåvidt til en viss grad alle andre bedrifter i oppstartsfasen - men i utelivsbransjen er det verre enn normalt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f