Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 16 sep 10, 21:51

Snakker kun på egne vegne nå.

Men jeg synes absolutt ikke Supras fortjener noe kritikk når det gjelder å bidra på feltet. 95% av Supras står å skriker, hopper, klapper og sliter ræva av seg på supporterfeltet kamp etter kamp, Uten å få så mye som en klapp på skuldra eller tommel opp. Også har du Plankehaugen hvor 95% klør seg i ræva. De få gangene de åpner kjeften er for å slippe ut en gjesp eller for å klage og syte om alt mulig.

Det blir så utrolig latterlig å klage på at man har sett at 1 eller 2 i Supras har pratet om en film eller har snakket med hverandre. Når dere vet så jævli godt hvor mye den guttegjengen bidrar i løpet av en kamp. Hvorfor klage på en guttegjeng på 30stk som stort sett gir alt de har av krefter til å heve stemninga på feltet, når man har 500 Plankehuer som ikke bidrar med stort mer enn å betale inngangsbilletten?

Det er akkurat det som provoserer. F.eks når helten deres Thomas Brun til stadighet får sine meningsløse mentale utbrudd mot Supras, da er det faen ikke lett å kontrollere sinnet. En ting er sikkert, den dagen den mannen tar over som forsanger igjen, så blir jeg å finne på en annen tribune.

Fred ut! (For egen regning)

---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

SuprasFredrikstad09


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340