Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 16 sep 10, 20:50

Opprinnelig postet av Norip

Hva noen medlemmer gjør under kamp kan jeg ikke svare på. Regner med at samtlige synger. Kan ikke kontrollere hva 20 gutter snakker om hele tiden. Regner også med at dette ikke var når det ble dratt igang sanger. For du la jo merke til det? Og jeg regner med at du sang siden du sto på PH feltet? 

Er ikke rart at forsangeren ser seg lei av at folk ikke gidder å synge, og når sanger blir dratt igang overalt på feltet. Skjønner godt at han går ned fra plassen sin og står å skriker av full hals istedenfor på betongen. Han prøver og prøver, det er det samme om han er ung, men det virker som at det ikke er aktuelt i byen her, da alle under en alder av 25 år er drittunger i pubertetsstadiet, i deres øyne.

Det er bare å høre på han og synge når han ber om det. Så skal nok stemningen bli bra ser du. Vi begynner også og bli lei av at folk, som feks vår gamle forsanger, kjefter på oss for at vi ikke synger.  Når faktisk alle vi står å skriker av full hals, mens det står flere titalls rett ved siden av deg som ikke synger. Latterlig

Jepp, jeg står på PH, har sesongkort. Lokaliser Keiko99 og du ser meg ved siden av ham. Selvsagt synger jeg, men ikke alene. Prøvde også å følge med oppover tribunen når "alle" sang og prøvde å få fler der med, men fikk bare kjeft tilbake..

Samtlige supras synger, men det er bare når dere mobber keiko99 (ja, bare innrøm det. Det er bare derfor dere synger Fredrikstad alkohol & kvinner), dere virkelig trår til. Jeg syns dere var et frisk pust på PH etter at Brigaden forsvant, men nå er dere jo akuratt det samme..

---------------------------

To Telos Arheezee Torah


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340