Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 15 sep 10, 22:44

Opprinnelig postet av Espen

Opprinnelig postet av bateman

Både Valencia og Askar er fullstendig ute av form, bruk de spennende unggutta!

Ehh... riktignok så jeg bare deler av kampen på web'en i dag, men Valencia sørget vel nærmest på egenhånd for den første straffen? Og han var vel bare en god redning fra et mål også.

Er usikker på om "spennende unggutter" er det vi trenger i de siste slitekampene. Tror mer på å begrense antall utskiftninger, og forhåpentlig bygge en god følelse videre i laget på dagens tre poeng.

Til de som sier dette var en møkkakamp og nærmest ufortjent seier: Jeg synes absolutt ikke det var ett lag på banen i dag - hvis FFK var dårlige, så var i hvert fall ikke B/G stort bedre. Og uansett sterkt med tre poeng på Aspmyra etter elendigheten som har vært, og etter at B/G hadde ferten på direkte opprykk. Synes vi skal være stolte av gutta i dag. Håper dette var et vendepunkt.. 

Valencia var stort sett grusom kampen igjennom. Straffen kan vi i større grad takke en meget svak involvering av glimtspilleren (halvtomt eller halvfullt?). Eller kanskje litt begge deler da ;) Hadde også et fint raid hvor han burde scort og avgjort kampen. Foruten det er han treig og lat, presterer gang på gang å slå elendige innlegg. Selv i upressa situasjoner. Ja takk til sultne unggutter i innspurten, helt klart!!

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340