Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 15 sep 10, 19:44

Opprinnelig postet av Topscorer
At det går ann å være så jævli kritiske. Når de vinner så har de ikke gjort det med nok mål og motsatanderen har vært ræva. Andre lag hadde jublet over 3 poeng og 2 plass i serien. Her er alt galt uansett. Herregud så gode supportere vi har.

Mange er flinke til å se bak resultatet når vi taper på gode dager. Bør vi ikke også gjøre det når vi vinner på dårlige dager?

Det er viktig å være kritiske, for vi var utvilsomt heldige som fikk med oss poeng fra Bodø. To straffespark som kommer nærmest ut av ingenting, og utover det spiller vi slett fotball offensivt. Glimt har i tillegg langt flere store målsjanser, og burde vunnet kampen. Skal vi glemme det? Det går an å juble hemningsløst over tre überviktige poeng, men samtidig ha i bakhodet at det er mye å jobbe med.

Det mest skuffende med dagens kamp var balltempoet før pause. Særlig bidro Roger Risholt i sin dype rolle til å trekke tempo ned veldig, og det ble lett for Glimt å forsvare seg når vi flyttet ball i lavt tempo. De gangene vi skaper sjanser, er når vi lar ballen gjøre jobben. I dag skulle hver enkelt spiller ha for mange touch på ballen, slik at vi spilte altfor sakte og ble lette å lese for motstanderen. Dette ble litt bedre etter pause, og da kompenserte vi også mer med iherdig arbeidsinnsats (som ikke skal undervurderes, snarere applauderes!). Den siste halvtimen spilte vi oppofrende og solid, men det var i en utpreget situasjonsbestemt fase av kampen. Det er imidlertid veldig viktig at vi kommer opp på et mye høyere nivå tidlig i kampene, og høyner vårt laveste nivå.

Men misforstå meg ikke. Jeg er superfornøyd med tre poeng og at vi nå har plassert Bodø/Glimt på forhåpentligvis betryggende avstand med 7 poeng. En vanvittig viktig seier!

Dog er seieren lite verdt dersom vi ikke følger det opp med like gode resultater i de kommende kampene, og da er jeg redd vi må opp på et enda høyere nivå i spillet vårt. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340