Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 14 sep 10, 04:40

Opprinnelig postet av Kratos

Opprinnelig postet av Lemmy

Det er helt korrekt som enkelte sier her, flere av spillerne liker ikke å spille hjemmekamper. De syns det er deilig å få spille borte, da er presset mye mindre og de slipper å høre på skjellsord og mishagsytringer fra tribunene.

Dette har jeg fra sikre kilder.

Det er en vanskelig situasjon for både klubben og enkeltspillere. Det sier seg selv at verken FFK som klubb eller noen av spillerne kan gå ut og kritisere fansen - spesielt ikke i den situasjonen vi er i nå.

Det er uansett mange som burde ta seg sammen.

Nok en inside informant. Dersom dette stemmer er jo det helt latterlig. I fjor da det gikk dårlig skyldte de på Henriksen, så skyldte de på Tom Nordlie, og nå som de har fått viljen sin og de to ble kastet på dør, og det går dårlig, skylder de på publikum. Lurer på hva de skal skylde på til neste år hvis det går dårlig....

Nå er det vel ikke mange av spillerene som skylder på Henriksen når det gjelder spillet,

Nordli ville de ikke ha i det hele tatt. De skyldte heller ikke på han når det gjaldt at de rykket ned.

 En skal ikke ha mye snev av forståelsen av en mennskehjerne for å skjønne at spillere som i ver eneste kamp, nesten uten untak blir hetset og og sendt ukvemsord til bare en er borti ballen vil ha en vis form for reaksjon i hodet.

Er vel heller ingen av spillerene som går ut og skylder på det, poenget er at de gruer seg til hjemmekampene. Det er noe annet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340