Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 13 sep 10, 21:32

Godt innlegg Erikk.

Å beskylde Jan Rafn for å presse sin sønn inn i førsteelleveren er bare trist å lese. De som tror at Tom Freddy er en så stor "pyse" kjenner ikke mannen. Man kan si mye om Aune, men å gi folk klippekort pga navn gjør han bare ikke. Simen har faktisk gjort seg fortjent til så mye spilletid som han har fått selv om også han spiller med kleshenger i drakta til tider. For de som ikke forstår hva jeg mener betyr det å ha skyhøye skuldre. Og det er faktisk vår skyld, vi som sitter på tribunen. Det er faktisk de eldste/mest rutinerte spillerne som må brette opp ermene og gå foran i krigene fremover. De må dra med seg de unge og automatisk få oss bedrevitere på tribunen til å klappe igjen kjeftesmella. 

Hvorfor blir ikke Simen benken? Jo, rett og slett fordi de som sitter på benken ikke har gjort seg fortjent til en plass på laget.

Stå på Jan og Simen Rafn. Dere er gode representanter for FFK.

Sånn, vi har alle tiders mulighet til å klare dette opprykket. Alt ligger i våre hender. Det ser jævlig mørkt ut mtp elendig formkurve, men vi vet alle at kvalitetene i laget er her.

Kåm ånn FFK!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340