Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 13 sep 10, 13:29

Opprinnelig postet av Espen

Er redd direkte opprykk (og dermed opprykk....) røk i går. Mot et offensivt B/G med fornya tru innkasserer jeg null poeng på forhånd. Så får jeg heller ta alt annet som en ren og uventet bonus...

Beklager negativiteten, men etter tre poeng på siste fire hjemmekamper har dette laget forspilt sine sjanser. Skulle ikke vært mulig. Mener fortsatt at vi spiller for spiller skulle toppe tabellen greit. Trenerteamet må gå i seg selv.

Jeg har litt den samme følelsen i dag som etter hjemmekampene mot Lyn, Bodø/Glimt og Sandefjord i fjor. De tre kampene som skulle gitt ni poeng og ga fire, og som sørget for at vi ikke tok skrittet ut av nedrykksstriden da vi hadde muligheten.

Vi har hatt muligheten til å sikre en luke på våre nærmeste konkurrenter om opprykk, siden selv Særp (som er formlaget av de fem øverste) har gitt bort en del poeng den siste drøye måneden. Vi har kastet bort den muligheten. De to siste hjemmekampene burde gitt fem poeng mer enn de har, fem poeng som ville sendt oss opp i ryggen på Sogndal og med seks poeng ned til smurfene.

I stedet må vi bite negler lenge, og meget mulig glipper det direkte opprykket. Jeg vil ikke gi det opp enda, men det burde ikke vært noen tvil lenger. Vi skulle hatt en luke nå.

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f