Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 30 aug 10, 22:15
Endret: 30 aug 10, 22:17
Endret av: hedvalen

Må si meg enig med mange av poengene til Gardason ovenfor egentlig.

Kjellern sportspub har abbsolutt begynt å bli en sukses. å ryktene skal sies at det går bra finnansielt også.. har selv vært på kjellern veldig mye , synes det er veldig koselig sted å se fotball og ishockey :D de siste 4-5 lørdags kveldene har det faktisk vært SMOKK fult der. !!

når det gjelder cafeen, så synes jeg den har fått en mye mere "laid back " stil etter oppusinga .. kanskje litt for mye pensjonister der for min smak, men det er heldigvis ingen aldersgrense for å være FFK supporter :)

Når det gjelder oss i Supras sinn innsats mot Follo. så er jeg også ganske enig med Gardason. vi var langt under det "nivået" vi ønsker å holde.. lover at det skal bli skjerpet til neste kamp!

Ellers hadde det seff vært ønskelig om alle i plankehaugen styret hadde stått og sunget som guder , å ledet ann showet på tribunen og tribunelivet !. Men for å sitte i et styre så må man ha visse egenskaper, og ofte en grei porsjon modenhet også. plankehaugen styret er spekka med personer som stiller meget sterkt på det "administrative"..men de mangler litt på den "ungdommelige X faktoren" i styre og stell.

. jeg synes vell forøvrig at plankehaugen er på rett spor når det gjelder holdninger til tribuneliv . men man kunne treng 2-3 personer inn i styret for å jevne ut den unge å den "modne" given litt .. med det mener jeg ikke at vi burde hatt inn gutter i 20 årene som frelser til ultras kulturen.. men jeg mener at vi burde hatt inn noen MENN med litt "Aditute"

---------------------------

Dont worry, be happy!!! :D


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f