Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 30 aug 10, 10:04
Endret: 30 aug 10, 13:51
Endret av: Holters

Etter å ha saumfart omtrent alt av aviser om gårdsdagens fotball er det en ting som slår meg. Unge gutter står fram som sikre og tøffe spillere en etter en. Hammer ( 19 år ), Lie i Odd pluss pluss. De fleste unge har vokst under sine respektive trenere og ikke minst , de blir satset på.

For meg virker det som våre talenter ikke har utvikling så langt. Pila peker vel nedover for de fleste. Lasse var jo et talent for flere år siden , men er vel blitt svakere. Jeg vet at Jerry ikke var den letteste å samarbeide med , men han er savnet.

Personlig synes jeg FFK ikke " tør " å satse skikkelig. Det trenes og trenes etter samme modell , men laget virker  ustrukturert i kamper. Noen blaff har det vel vært, men i mindretall. Det er så jævlig synd det som skjer at unge hospiterer på trening , men vet jo innerst inne at de har liten fremtid i klubben som spillere da de fleste har såkalt "klippekort".

Så litt om trener; jeg har vært kritisk til TFA over lang tid og fikk mye pepper, roet meg ned litt, men er kommet tilbake på sporet. Jeg ser ingen framgang noen sted, heller det motsatte. Det var forunderlige ting taktsik igår vedr organiseringen bak da vi jaget utlikning. Ja, noe av det rareste jeg har sett av disponeringer fra Aune.Jeg synes Holters beskriver det meste i sine tildels kritiske innlegg og stiller meg  bak han med rak rygg.

Til slutt ; er Rafn, Shabani og de andre unge blitt bedre iår ?

Røssler til Molde og Jonevret ut sesongen hos FFK?

Ja, hvorfor ikke? DET FINES PENGER I SYSTEMET til å gjøre noe på den siden. Svakere resultater nå vil svi på pungen da neste sesong planlegges.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340