Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 534

Lagt til: 16 aug 10, 23:07
Endret: 16 aug 10, 23:13
Endret av: madcow

Opprinnelig postet av Sarpingen
Den var tynn, Scout. Og dere skremte ikke akkurat vannet av oss heller, hvis du tror det.

Tynn? At et argument som inneholder et av de mest elementære forståelsene om hvordan lyd bærer skal bli sett på som tynt. Tyder vel bare på at du ikke har satt deg så veldig inn i hva du snakker om der Sarpingen. For du, som oss andre - forstår jo at lyd ikke bærer likt på de to feltene. Om du ikke forstår det så foreslår jeg at du søker det opp på forumet her for det har blitt diskutert en del. Noe som også har mye å si er at det blåser veldig i den retningen på FMV, dette var et mindre problem når feltet var på midten fordi da møtte ikke lyden fra PH vinden på vei ut gjennom inngang 3. Dette gjelder såklart også når lyden bærer fra felt F og utover mot banen (og de andre tribun-plassene.)

 

Mulig sarpsborg gjorde en "god jobb" i dine øyne, jeg hørte de ikke annet enn ved målet og de påfølgende 2 minuttene etterpå. Noe jeg finner mye svakere enn alt annet vi har møtt fra tiden vi var i tippeligaen.. (nei, jeg gidder ikke sammenligne med adeccolag som har gjennomsnitt på 500-1,500 besøkende.)

Takk for tribunekampen, vi møtes på treningskamp i februar/mars en gang igjen så skal vi se hvordan det går igjen da. I mellomtiden vil vi fortsette å diskutere Plankehaugenfeltet 2010 (som trådnavnet tilsier, så er det jo det vi diskuterer, ikke hvorvidt sarpsborg ble stumme etter at de så "fossefallet"-banneret sitt eller ei... ;P )

---------------------------

Ja Rekti...
- FFK / LFC / Østsiden -
Største skuffelse: Tap mot Sarpsborg 08, 06.11.2009


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f