Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 15 aug 10, 23:48

Først av alt vil jeg starte med å rose Celso Borges. Gutten er 110% profesjonell så og si hele tiden, derfor syns jeg det røde kortet er helt greit. Jeg var nesten like frustrert som ham der jeg satt på tribunen.

Dommeren i dag var sjokkerende svak. Til tider syns jeg han blåste altfor mye Fredrikstads vei, men det jevnet seg ut etter hvert. Jeg har ikke sett reprise av situasjonen i forkant av 1-0-målet, men frisparket så ekstremt billig ut. Det blir også tatt et godt stykke unna der "forseelsen" fant sted. De tok det riktignok lenger bak på banen, men i en mindre befolket sone som gjorde at de hadde friere vei til å spille forbi pressleddet vårt.

Takk, Celso Borges, for at du klarer å vise frustrasjon! Dette er et lokaloppgjør, og den spilleren som viser mest følelser er en ung costaricaner som er alt for god til å spille her? Selvfølgelig er det synd at vi mister ham neste kamp, men jeg klandrer ikke Borges i det hele tatt.

Da Michael Røn fikk muligheten til å score litt før han ble tatt av banen, kom sjansen etter en juniorfeil av Raio Piiroja. Nå mener jeg ikke at Ophaug bør hudflette ham for det, men etter situasjonen tok de hverandre vennskapelig i hånden. Så ikke ut som de brydde seg nevneverdig.

Det virker som om Wallace er den som snakker mest på banen. Supporterne kan mase så mye de vil om flere lokale spillere, det hjelper ikke en dritt når det er to sør-amerikanere som må ta tak i laget.

Det har gått en del timer siden kampslutt, men jeg merker at pulsen stiger betraktelig når jeg skriver om dommeren. Sjelden jeg kritiserer dommere, men i dag var han rett og slett ræva.

Utrolig synd at ikke Thomassen fikk spille i dag. Da kunne vi hatt Borges på topp. På midtbanen tar han en anker-rolle, fordi Ramberg egentlig ikke er defensiv eller offensiv i stilen, men en mellomting. Hansi fikk satt opp Gamboa og Martinsen bredt et par ganger, men da Borges holde den defensive balansen. Han er aller best når han får fylt opp i boksen.

Askar og Valencia på topp var en stor feil. Førstnevnte skjønner ikke hvor han skal løpe, og ligger alltid feil. Valencia er forsåvidt okei, men får ikke brukt styrkene sine i det hele tatt. Her må Aune ta selvkritikk.

Syns derimot det er helt greit å ta av Gamboa. 1.omgangen var meget bra, selv om han ligger altfor lavt i banen, men etter pause var han usynlig frem til byttet. Har også spilt få kamper før de to denne uken, og har reist mye.

Men at Tegström kommer inn, skjønner jeg ingenting av. Jeg ville mye heller hatt Mattias Andersson. Tegström og Valencia blir for treige på topp, og Andersson har vist at han er super-sub mange ganger. Er jo nære på å score, men setter den dessverre lavt. Hater når spillere ikke skjønner at keeperen alltid går ned tidlig.

Ufattelig deilig med scoringen. Tror det er den deiligste scoringen vår i år. Ble utrolig lettet!

Spillerne skal hvertfall ha ros for en meget bra innstilling. Litt mer presisjon i pasningsspillet, og et bedre spisspar så hadde vi vunnet. Surt at smålubne, elendige Michael Trulsen kommer innpå og putter.

Jeg er en stor kritiker av Vidar Martinsen, men i dag fortjener han ros! Utrolig innstilling, og drar med seg spillerne i gjenvinningsfasen. Imponerende. Samme med Ramberg. Begge to har litt for høy feilpasningsprosent, men absolutt bra!

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340