Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 08 aug 10, 20:25

Synes egentlig hele kampen var svak av FFK. Pluss for innlegget til Gamboa og headingen til Borges som gjør 1-0. Deretter styrer vi en del. Men synes mye av spillet i 1.omg er på midtbanen uten at så mye skjer. Vi skaper ihvertfal likke så mye sjanser. 2-0 målet til Gamboa er en tilfeldighet og en gedigen keepertabbe. 2.omg er en full kollaps hos samtlige. Det er så svakt at jeg tror juniorlaget vårt uten problemer hadde gjort en 100% bedre innsats enn de late underpresterende spillerne som er ute på banen i FFK drakt.

Kun 3 spillere får godkjent av meg i dag. Gilmak, Gamboa og Borges. Gamboa har en god debut og blir nok moro å se fremover. Positiv spiller. Både Piiorja og Ophaug er svake i dag. Synes Piiroja har tapt seg en del i det siste, og Ophaug er utrolig vimsete og slurvete. Askar får heller ikke til mye, egentlig ingenting. Han fungerte som spiss i noen kamper men er nå bare SVAK uansett hvor han spiller. Dog, den desidert svakeste på hele banen i dag er Mattias Andersson. At han får spille en hel kamp er fullstendig uforståelig. En søppelsekk hadde gjort mer nytte på hans plass i dag. Er ikke i tvil om at hans innstilling og latskap smitter over på laget. Han er et dårlig forbilde hva gjelder arbeidsinnsats. Håper den eneste grunnen til at Aune hadde han på banen i samtlige minutter i dag var fordi Aune i et øyeblikk av euforisk rus kunne tro at Andersson kanskje kunne gjøre det store og putte et mål. Neste kamp skal Andersson benkes!

Nå har FFK hatt to svake kamper. Håper Aune og spellerne klarer å gå i seg selv til neste kamp. Klarer de ikke det blir det totalslakt hjemme mot Særp 08. Det som gjør ting ekstra irriterende er at vi nå burde ha ligget over Sogndal med noen 5-6 poengs luke nedover til kvallik ...men nei. Nå blir et et jævla slit utover. Mange bortekamper skal vi ha også. Dette blir mer nervepirrende enn godt er Frown

 

---------------------------

Alltid FFK!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f