Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 15 jul 10, 14:23

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Opprinnelig postet av Willy René
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Kan nok være ett utslag av økt konkurranse om plassene fra 1 August at Ramberg hever nivået sitt. Og ingenting er bedre enn det..
Egentlig respektløst overfor Ramberg den uttallelsen din der.
Haha, ja du mener det. Er vel en kjent sak at økt konkurranse øker ytelsen. Vi får inn 3 nye spillere, kan vel også ta med Elvestad så blir det 4. 3 av dem kan vel kalles midtbanespillere, og Rambergs plass kan man trygt si var utsatt ihvertfall før kampen. Respektløst?? Nesten så dumt at jeg nesten ikke gidder kommentere det. Men da kan vel nesten enhver spillerbørs, eller kritikk av en spillers innsats i en enkeltkamp kalles respektløse. Hvis ikke alt er fint, og alle like gode hver gang da. Men da blir vel både diskusjonsforumer og spillebørser noe kjedelig??? Eller...

Le gjerne du og si gjerne at jeg har dumme kommentarer, men jeg kan jo utdype litt hva jeg mener.

Jeg synes du tar feil når du hentyder at Ramberg spilte bra i går grunnet kommende konkurranse om plassen på laget. Jeg mener det er helt andre årsaker til hans gode spill, bl.a. det faktum at laget som helhet stod frem som et spillende lag, helt fra midtstopper og backplass og gjennom midtbanen. En spiller som Ramberg gjør seg vel ikke på et lag som driver med "kælking".

Og så har vi det med selvtillitt å gjøre, det er noe man ikke kan kjøpe seg, det bygger man opp, da særlig via prestasjoner. FFK fremstod i går som et lag med flyt og rytme, med glimrende pasningsspill via midtbanen og god samhandling og bevegelse.

Jeg er ikke overrasket over at Ramberg fremstod som en midtbaneelegant da. Jeg tør derfor påstå at kommende konkurranse om plassen ikke hadde noe med hans gode spill å gjøre.

Jeg mener fortsatt at det var litt respektløs kommentar du hadde, den holdning du der tilla Ramberg passer egentlig ikke på ham, som den seriøse person han er, en hederskar egentlig.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340