Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 15 jul 10, 09:11
Opprinnelig postet av danan
Veldig enig med Spanjolen over! Nytter ikke å gnåle om Zoran lenger, den tid er dessverre forbi. Ikke har jeg noe tro på at en sammensveisa og isolert guttegjeng på 15-20stk har ødelagt det som en gang var av stemning heller. Hvorfor skulle PH-folk slutte å synge fordi noen yngre engasjerte gutter synger og hopper av fulle krefter? Det har da heller aldri vært slik at den guttegjengen har kjefta enkeltpersoner på feltet huden full. Selfølgelig kan det bli litt hett i blant, når man føler at man gir alt av krefter på tribunen, så står det en gjeng med armene i kors noen meter bortenfor å ser dumt på deg.

Plankehaugen må satse mye mye mer på tribunelivet, det burde være hovedprioritet 1, 2 og 3! Men spørsmålet er jo hvilke tiltak som bør gjøres, det er ikke så lett.

Skal ikke rippe opp i ting, men tror du undervurdere hvilken effekt den guttegjengen hadde på PH feltet. Det er ikke de ene og alene som har fucket opp alt. Men en kombinasjon av mange ting, kanskje også at PH hvilte litt for mye på laurbærne og da inntreden av en liten gruppe som faktisk tro det eller eie laget litt for mye kvalme og så ned på alle andre fikk folk til å gå lei. Men de skal ikke alene ha skylden for det som har skjedd, men de har vært en medvirkende faktor. Skal PH komme seg tilbake igjen tror jeg det er viktig at man tørr å innrømme feil. At man tør å si hei vi tok ikke tribune livet alvorlig nok, vi tok medlemmene våre for gitt og ikke minst at man tør å si at vi gjorde feil i arbeidet med å integrere nye gruperinger samt slå hardere ned på oppførsel man ikke ønsker.

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340