Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kratos

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 14 jul 10, 01:17

Opprinnelig postet av bennygullfot

Vet ikke om bitter er det riktige ordet! Men okei, før var plankehaugen topp 3 i Norge, det var dessverre ikke bra for organisasjonen! Plankehaugen vokste alt for fort, og fokuset ble dessverre mer og mer andre ting enn fotball! Så ja du kan godt kalle meg bitter på at plankehaugen har greid å rasere sin egen supportergjeng! Kudos forøvrig til Supras, tror om dere bare fortsetter å stå på med sammen engasjementet over lengre tid, vil dere oppleve en medlemsvekst!

Det som skjedde, etter min mening, var BRH. Det var en gjeng som skulle "lære" oss andre supporterkultur. Alle de andre som ikke støttet BRHs måte å drive supporterkultur på var "juletrær", "tanter og kjærringer" skulle vekk fra feltet etc. BRH fikk støtte av Zoran og dermed var "sirkuset" i gang. Jeg tror da at mesteparten av de "syngende herrer mellom 25 og 40" ikke gadd å stå sammen med PH lenger, morroa med å synge var borte, og flyttet seg til andre deler av stadion. 

Jeg tror vi må tilbake til tida før BRH for å komme oss igjen, da det var morro å synge, gjerne prøve å overtale Zoran til å komme tilbake, samtidig som folk får slutte å klage på han hver gang han reagerer på at folk ikke synger. Han skal selvfølgelig ikke slå ned folk, men litt kjefting og en caps i fleisen i ny og ne syns jeg folk bør tåle når de ikke åpner munnen i 90 min....

---------------------------

To Telos Arheezee Torah


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340