Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 10 jul 10, 03:11

Opprinnelig postet av FFKgutt1

http://www.fredrikstadfk.no/content/view/3105/704/

Les denne bloggen fra Rafn, og se hva han har skrevet om de unge spillerne, eller foresten, jeg kan klippe det ut og lime det inn her.. der står det:

Sitat: Den som var på a-treningene med Grønhagen i 2008-2009 så ingen juniorspillere som hospiterte. Istedet forsvant talenter som Faton Hoti, Dardan Mehmeti og Fabian Andersen, for å nevne noen, ut av klubben.

Når Tom Freddy vikarierte for Grønhagen så ble det raskt hentet opp juniorspillere for å hospitere. Disse spillerne tok raskt nivået, og plutselig fikk hele ungdomssatningen i FFK et stort løft. Endelig følte man at klubben igjen satset på de unge ressursene man hadde til rådighet. Når Tom Nordlie overtok så opphørte hospiteringen med øyeblikkelig virkning.Sitat slutt!

Jeg synes Tom Freddy har gjort mye bra for klubben, Simen Rafn, Odi Kashama, Becken er alle eksempler på det her

 

Nå er vel ikke Faton, Dardan og Fabian akkurat blitt snappet opp av toppklubber etter at de gikk fra Fredrikstad, så kanskje det kan være at de ikke var gode nok til å være med på laget som vant sølv i tippeligaen(da Grønhagen trente de)

Misforstå meg rett, jeg mener man bør satse på lokale talenter, men ikke bare fordi de er lokale, men fordi de er gode nok.

Vi må nok bare innse at det neppe kommer så voldsomt mange stortalenter fra østfold om dagen. Noen ok spillere er det jo men ingen up and coming stjerner.

Heldigvis? har vi det altfor bra her oppe i Norge, så man blir ikke sulten nok på suksess.Se på Uruguay..3 mill mennesker som bor der, og spiller bronsjefinale i VM. Kan ha noe med at folk ønsker å spille seg ut av fattigdom å gjøre.
Eller Argentina som har 1000 mennesker som spiller på toppserienivå rundt om i verden. Det er en helt vanvittig ratio på innbyggere vs toppspillere selv om det bor nærmere 40 millioner der. Det ville vært som om Norge skulle hatt 100 toppspillere, hvilket vi definitivt ikke har.

En annen del av problemet er pressen her i Norge og folk som Semb. Han roper jo "verdensklasse" bare en norsk spiller klarer å treffe med en pasning på over 30 meter. Gutta slår seg til ro med det, slapper av og kutter ned på treningsmengden for man må jo ikke bli overtrent;) 

Sikkert mange her som er uenig med meg, og mener det eksporteres unge norske kvalitetsspillere i massevis om dagen;)

Elsker å bruke smilefjes;) 

Men fra spøk til alvor så mener jeg klubben vår er på rett vei når det jobbes med å rekruttere unge utenlandske spillere OG jobbe med integrering og oppfølging av de. De som kommer er som oftest sultne nok til at de gir alt for å lykkes med sin fotball-drøm. Og maks innsats blandet med talent gir ofte resultater.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340