Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 08 jul 10, 21:42

Jeg er ikke av dem som har kritisert Aune aller mest, men under kampen i går innså jeg at det går ikke an å lure seg sjæl til å tru at han er en god trener lenger. Han er så handlingslammet og klarer jo ikke å komme med et annet mottrekk en å sende frem Piroja hver gang FFK kommer under. Det toppet seg i går, han har to bytter igjen å gjøre, han drøyer til det er igjen ca 8 min, og da tar en ut Askar og setter innpå en ung, urutinert, def. midtbanespiller som har vært skadet i et år, mens Mattias Andersson ar varmet opp i en halvtime på sia,kan sies mang om Andersson, men han er vel den eneste på FFk som har en viss formening om hvor målet står.

Rafn burde vært tatt av etter en en halvtime igår, han klarte jo ikke å jogge engang, Aune lot ham sikkert fortsette fordi det ville vært for "slemt" å ta ham ut før pause. Please ikke kom med det pisset om at jeg ikke støtter en ung spiller og ikke kan skrive negativt om han fordi han kanskje leser her inne. I går hyadde han ingenting å bidra med, det så jo ut som om han hadde springt maraton dagen før. Jeg tror alikevel han kan bli en god spiller en dag, avskiver ham ikke.

 Og en ting til, la meg slippe å se Askar som targetman en gang til, det blir jo bare komisk, bruk ham på kanten der han er god. Det hadde faktisk vært å bedre å hentet inn LPH eller en annen stor spiller i 5. div og brukt ham som spiss så lenge "spillet" til FFK i første omg stort sett var å kælke ballen fremover fra Staw, Piroja eller Opphaug.

 Innser nå at denne burde lagt i etterkamptråden, men essensen her er kritikken av Aune, resten er bare krydder... Sorry for negativiteten og sytinga folkens, men jeg føler det like sterkt 24 timer etter tapet, og da må det ut...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340