Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 08 jul 10, 19:43

Trener Aune: Grunnlag, scorer ikke, samler ikke laget, roper ikke under kampen når spissene bommer. ikke god nok.

Lasse: blitt bedre i feltet, fortsatt bra på strek, men slipper inn mål når spissene ikke scorer mål. gjør fortsatt enkelte feil som unge keepere gjør. Ikke god nok

 Walace: Treffer ikke på alle frispark lengre, markerings svikt etter at han har vert med i angrep, ikke god nok

 Ophaug: dårlig oversikt, dårlige pasninger, sover i blant når raskere spillere kommer på løp. ikke god nok

Raio : Går vilt inn i alle dueller, lokker ørene når keeper kommanderer, har to stk stekepanner i enden av foten totalt ubrukelig på passninger. ikke god nok.

Vidar : rask, men litt vill i spillestilen, kan gå hardt i de fleste dueler, og feile, elendige passninger. dårlig plaseringsevne. Ikke god nok

sentral midtbane : Lite bevegelser, jobber verken forover eller bakover, liten fotball forståelse, årlige pasninger, dårlig overblikk. Ikke gode nok.

Kanter: løper for lite, kommer ikke rundt på siden, de gangene de gjør det kommer det dårlige innlegg, jobber ikke bakover. Ikke gode nok.

Spisser: Dårlige beveglser, ikke bakromsløp, dårlig kontroll på ballen, ingen tempoveksling, eier ikke målteft. ikke gode nok.

Styre og stell: Økonomien er svak går i minus der de leter for å kutte, blant annet i spiller lønninger. Ingen gode innkjøp, lekasjer er der fortsatt. Ikke gode nok.

Da har jeg vel fått med det meste, eller nei foresten glemt en viktig faktor 

 Suporterne: Vil selv tror de er de beste i norge, men piper på egne spillere under kamp, leter etter nye syndebukker hele tiden, lite konstruktive i kritiken. Lever under kampsangen, ja hva var den igjenn. En for alle alle for en, ikke mange av suporterene som skjønner de ordene. Kjøp en orbok og se hva det betyr. De som fortsatt lurer på hvem jeg er, ja send en pm så skal jeg se om jeg bryr meg om og fortelle det :-)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f