Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gooner

Bedriftsspiller

Ble medlem: 26 jan 08
Innlegg: 16

Lagt til: 06 jul 10, 01:13

Først vil jeg si at lokalene er meget bra, både når det gjelder antall skjermer, plassering av skjermene, det åpne landskapet i puben, biljarden, og en meget god bar. Byens eneste bar med sjarm!

Synes også det er bra at de kjører et såpass stort register når det gjelder musikksjangere, så der får de også en tommel opp.

Det jeg ikke helt forstår er, hvorfor er det ikke så mange folk der? Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg vanker ned dørene, men har vel vært der en 8-9-ganger (fredag og lørdag kveld), og har desverre ikke opplevd puben slik jeg er vant til på en sportspub/fotballpub.

En gang var det så høy musikk i lokalet, slik at det skurret i høytalerene. Etter å ha sittet å hørt på dette en god stund, så måtte jeg til slutt gå å spørre om det var mulig å slå ned lyden litt. Dette ble selvsagt fikset opp i uten problemer. Før noen smarte sjeler begynner å hakke på hørselen min, så er jeg ikke fisefin når det gjelder volum for å si det stille å rolig. Elsker høy lyd, men da må anlegget tåle volumet.

Jeg har opplevd under fotball vm (etter kampslutt), at tv2 reklamen står på i samme volum som fotballkampen ble sendt på. Det skrikes både om Toyota, Tele2, og Expert fra skjermen, der man sitter med en pils for å komme i feststemning. Jeg spurte om de kunne sette på litt musikk etter å ha hørt på dette en god stund, og det ble ordnet. Nå er ikke dette en tråd hvor jeg ønsker å kritisere de som jobber på puben, for de gjør en bra jobb på service`n, og er blide og hyggelige. Har bare en følelse av at systemet/konseptet/gjennomføringen ikke helt fungerer, og at jeg neppe er den eneste som har opplevd at det kanskje er en grunn for at det er lite folk på puben. (sikkert ikke alle som sier ifra slik som meg.....)

 Eller har jeg vært maks uheldig alle de gangene jeg har vært der?

Puben har et enormt potensiale, slik jeg ser det med tanke på lokalet som helhet. Har gått en del på pub de siste 10-12årene i forskjellige byer, så litt erfaring har jeg som kunde. Det er få plasser som satser på et slikt konsept i byen, bar(t) er vel kanskje den nærmeste konkurenten.

Kjellærn er en pub jeg absolutt kunne vanket for å se kamper, og for å ta meg noen kalde de helgene jeg har mulighet til det. Men; jeg savner et konsept som de kjører på, og som trekker folk inn. Savner at de har et system, som gjør at de er føre var, og at kundene trekkes til puben. Det skal vel være et sted som folk skal velge, istedenfor å rusle nedover til brygga som alle andre på helgene. Det må vel være en målsetting, og det er langt ifra urealistisk. Sikkert flere enn meg som trives på en pub med liv, enn en bar med liv :)

Jeg veit ikke hvor mange andre kunder som har vært på puben de gangene jeg har vært der, men det har variert fra 4 til opp mot 30 (da er jeg snill......). Og, det ligger nærmere 10-12 i snitt, enn 30. Noen spørsmål har jeg tenkt på en stund, og som jeg spør nå: Drives dette av frivillige sjeler i plankehaugen? Gjøres det noe med å få flere kunder ned i Kjellærn, eller, er man fornøyd med hvordan det har vært/og er med besøkende? Jeg har sett ganske mange på mine få besøk, som snur rimelig kjapt etter at siste trappetrinn er lagt bak seg. Jeg kan godt forstå, for jeg har sjelden holdt ut hele kvelden selv i mangel på liv i lokalet. Hvor er alle de andre?

Nå skal det sies at jeg ikke har vært der veldig tidlig på kvelden, så det kan godt hende at det er sinnsyk god stemning før klokka 22:00 på helgene. Et skikkelig vorspielsted, så da unnskylder jeg om dette blir urettferdig "kritikk".
Håper ikke folk tar dette ille opp, men ville bare lufte litt av mitt intrykk for puben, samtidig som jeg kanskje også kan få noen svar.

---------------------------

Victoria Concordia Crescit


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f