Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 21 jun 10, 22:36

Kvik HFK - FFK 2 1-1.

Kvik var vel langt fra i like bra slag som tidligere i år, men møtte samtidig betydelig mer motstand enn de er vant til. FFK scorte først, rundt et kvarter før slutt - i undertall etter at Odi ble utvist (etter to gule kort som følge av... eh... litt umoden opptreden), men Raymond Kvisvik utligna få minutter etter.

Alt i alt var det egentlig rimelig jevnt. Kvik hadde de største sjansene og det mest rutinerte spillet, men det endte med poengdeling - de første poenga som Kvik har avgitt hittil i sesongen. Det er ikke halvgæli i det hele tatt, ettersom FFK vel stilte med et rent juniorlag, eller något så när, og spilte i undertall i siste del av kampen.

Et par observasjoner:

Fortet Supporters klarer på en utmerket måte å illustrere det idiotiske i å ta med stortrommer på fotballtribuner. Andre skylder på at de skal hjelpe supporterne å holde takta. Hva skal Fortet, med sine 4-5 gjenværende medlemmer, skylde på? Det er småtteri i forhold til vuvuzelahelvetet, men det er ikke no' fint med trommer heller.

Guttungen på 8 år var med, og hadde tenkt å stille i FFK-trøye. Beundringsverdig, naturligvis, men kanskje litt taktisk dumt ettersom han også hadde tenkt å benytte sitt medlemskort i Kvik HFK til å komme inn gratis, og attpåtil kom direkte fra trening med Kvik G2001... Vi endte til slutt med nøytral påkledning. :-) 

Referat

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340