Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 27 mai 10, 20:15

Borges har tre gule og har sonet en kamps karantene allerede. Martinsen, Thomassen og Askar er de som er i faresonen (alt i følge spillerstatistikken på http://www.fredrikstadfk.no/index.php?option=com_joomleague&func=showPlayers&p=27&ttid=397&Itemid=460 )

Så en klassisk Tøfflus-digresjon:

At tre gule skal medføre karantene, det mener jeg er strengt. Personlig snyes jeg det burde være slik at man ikke tildelte karantener på bakgrunn av totalt antall gule kort, men for eksempel antallet gule kort de siste fem eller seks kampene.

Jeg antar at formålet med å tildele karantener er å straffe gjengangerne, de som spiller på kanten av reglene i kamp etter kamp. Da synes jeg ikke noe om at en spiller som i løpet av sesongens første 29 kamper har pådratt seg tre gule kort, skal måtte stå over den 30. kampen.

Hadde jeg fått bestemme, ville man ha kjørt en kamps utestengelse for hvert tredje gule kort - men bare gule kort de siste N kampene han har spilt, telles. Når han har sonet karantene, starter kamptellingen på nytt, men antall kort som kreves for å idømme karantene, reduseres til to.

Hvis N = 7, for eksempel, vil vi kunne se følgende:

En spiller får gult kort i første, andre og sjuende serierunde. Han må dermed stå over den åttende kampen. Han får så gult kort i den niende kampen.

Får han da gult kort i runde 15, må han stå over kamp nummer 16 (to gule kort på de siste 7 kampene). Får han ikke gult i runde 15, men i runde 16, så slipper han karantene (ett gult på de siste sju).

På den måten vil en spiller som får gult kort i serierunde 1, 8, 15, 22 og 29 ikke sone karantene i løpet av sesongen. Dette mener jeg er fair. En spiller som får gult kort fire eller fem ganger i løpet av 30 kamper er ikke en stygg spiller som skal straffes med karantene.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340