Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 24 mai 10, 16:02
Endret: 24 mai 10, 16:05
Endret av: Tøfflus

Opprinnelig postet av Plankehue

En ting jeg ikke kan forstå. Er atMossingene kaller ramberg og martinsen judas?? ramberg er jo fra Fredrikstad og martinsen er vel fra Råde. og er jeg ikke helt ute og kjører nå så er jo råde nærmere Fredrikstad enn moss. Men mange kaller jo rygge for moss, så da er vi kansje like næreme allikevel. At Askar kan jo være en judas, men er det noen måte behandle en tidligere spiller? han hadde vel ikke så mye å si i saken, Moss hadde dårlig økonomi, og Fredrikstad ha et bud. Så var jo velget om å spille i addeco eller tippeligaen.

 

Jo de klager også på at vi har tatt sanger fra youtube Tongue out

Men de har jo tatt 99% av våre sanger og til og med vårt særegent språk og kaller seg KÆLLER. hahaha

 

Legg til at de til og med pep på Ophaug (!). Mannen er trønder, for fanken.  Den eneste jeg kan forstå at de ser som en aldri så liten judas, er Askar - men vi snakker tross alt om samme folka som kom med "Quisvik" da Greåker-mannen Kvisvik forlot dem til fordel for Brann, som med respekt å melde må kunne kalles en noe større klubb enn Moss.

Stempler de alle tidligere spillere som kommer tilbake som motstandere som judaser?

At de kaller seg "kællane" er greit nok, synes jeg, vi har ikke patent på Østfold-dialekt. en annen ting er at det høres ut som kallenavnet til et oldboys-lag Cool Forøvrig er det da ikke så mange sanger de har funnet på selv heller? Mesteparten hørte jeg da fra Klanen på hele 90-tallet. Isolert sett har de et poeng, for originaliteten i PH har ikke vært all verden de senere åra syns jeg. Men de bør ikke sette seg på noen høy hest.

PS: FFK1903, den VG-artikkelen var lovende. Dommeren medgår selv at han ikke har fått med seg taklingen og at han ville gitt rødt kort om han hadde sett den. Da er det i hvert fall ingen tvil om at forbundet kan tildele karantene.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340