Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ommb

Juniorspiller

Ble medlem: 29 jul 08
Innlegg: 135

Lagt til: 04 mai 10, 10:01

Opprinnelig postet av Scout

Elvestad er vel det nærmeste vi har et midtbaneanker. Han er sentral midtbane med defensive fibre. Jeg kjenner at jeg har sett ham for lite til å kunne uttale meg om han vil fungere som et solid anker, og ballfordeler. Det trengs en del rutine og ro for å få til dette godt nok. Er så møkk at han er skada. Skulle gjerne sett ham i startelleveren sammen med Borges på midten.

Har ikke sett han så altfor mye selv, men mener han er den spilleren i dagens FFK-stall som kan kalles et anker på midten. I de kampene jeg har sett av han så virket han som en god ballfordeler med et bra blikk. Minner en del om hvordan Kasey opptrådde på sitt beste. Balanserer midtbanen bra og er en ledertype. Eneste "problemet" er at han er litt lav og antageligvis mister litt duellstyrke på det. I tillegg så har han ikke så mye erfaring på et høyere nivå enn 2. divisjon.

Jeg har i alle fall veldig sansen for Martin og trua på han. Ønsker han i ankerrollen på midten! Håper skaden ikke har satt han altfor mye tilbake... Veldig synd at han fikk skaden når han fikk den. Dette hadde vært en perfekt sesong for han å spille seg inn.

Poengterer at jeg ikke har sett han så altfor mye, så kan hende jeg sitter med feil inntrykk


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f