Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 13 apr 10, 15:36

Opprinnelig postet av Lars 29

Du bønna er en av flere som har sagt at denne gruppen kun skal bedre tribunelivet og ingenting annet og nærmest sagt at alle andre er dumme som stiller seg kritisk til BRH og deres medlemmer. Alle andre uheldige hendelser tidligere har blitt bortforklart. Det har vært PH sin feil, Waters, klubben, politiet etc.

En liten kommentar, bare:

Jeg er blant dem som ikke har involvert meg noe særlig i diskusjoner om BRH eller andre "alternative supportergrupperinger". Det er sporten jeg er interessert i, og det som foregår utpå gressmatta (eller plastikkmatta, as the case may be), ikke oppå tribuna. Dermed har jeg ment at det ikke var helt mitt lodd å flagge så mye meninger om det offentlig heller. Meninger har jeg alltids hatt, og jeg skal overhodet ikke underslå at de har ligget et godt stykke ut på kritikersida. Det har f.eks. slått meg at slike "ultras"(/casuals)-grupperinger nettopp er en del av "den moderne fotballen" de ellers har flagga så sterk motstand mot, mens "folkeligheten" til det "gamle" PH (i motsetningen til eksklusiviteten/"superioriteten" til de "alternative" grupperingene) - juletrær eller ikke - var en del av idrettens evige appell.

Min reaksjon på denne spesifikke hendelsen er vel sammenfallende med, vel, alle andre som har skrevet her.

Jeg føler allikevel for et lite forsvar for bønna, som nettopp i denne tråden skrev:

"I dag må jeg kapitulere og gi kritikerne av BRH rett. Dette er langt over grensen."

Det er lov å skifte mening. Og det bør applauderes!

Forøvrig er jeg enig med pawl, som også i denne tråden skrev: "Plankehaugen var faktisk best da morra mi ville være medlem, og vi fylte 50 busser til bortekamp." Plankehaugen var etter min mening aldri bedre enn de par første åra i Eliteserien, da jeg sjøl faktisk ved et par tilfeller var frista til å melde meg inn.

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340