Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 13 apr 10, 14:43

Opprinnelig postet av Lars 29

Jeg mener fra dag en at BRH har opptrådt uheldig både i media og på hvordan man har oppført seg overfor "vanlige" supportere. Man har selv om man er en liten gruppe "krevd" mye plass.  At ting som dette nå skjer er ingen overraskelse. Dette da slike grupper ofte tiltrekker seg uheldige "grupperinger" som synes det er tøft å bryte grenser og stå "samlet" som en gruppe.

Du bønna er en av flere som har sagt at denne gruppen kun skal bedre tribunelivet og ingenting annet og nærmest sagt at alle andre er dumme som stiller seg kritisk til BRH og deres medlemmer. Alle andre uheldige hendelser tidligere har blitt bortforklart. Det har vært PH sin feil, Waters, klubben, politiet etc.

Har bare blitt gjenfortalt av det som skjedde i Sarpsborg, men hvilken ære det er å slå en eldre mann uansett foranledning, kaste bluss mot en pub hvor det oppholder seg familer og vandalisme av biler, det lurer jeg litt på hvordan man forsvarer. Og det var heller ingen indre justis som satte en stopper for dette. Du sier at det kun var en 3 -4 personer som utførte dette, men det betyr at dere var minst 26 som kunne avverget dette. uten at dere gjorde noe som helst. Feigt kalles det.

Regner nå med at PH utestenger dere for godt og tar tilbake bestemmelsesretten over tribunen og det gjelder overfor Supras også. det er viktig at man setter grenser over hva som goddtas fremover slik at ikke FFK navnet blir trukket enda mer ner i søla. Vi trenger å få tilbake optimisme for laget og blant oss supportere. Alle må inkluderers som det var tidligere, hvor det var gøy å gå på kamp og synge av full hals uten å hele tiden måtte hoppe, bruk av tromme og synge shalala sanger i x antall minutter. Vi har faktisk blitt mere kanarifansen enn det kanarifansen er selv.

PH var faktisk veldig bra tidligere uansett hva dere måtte mene. Får vi tilbake gløden på tribunen og dere vekk så blir det veldig bra. Nok er nok nå. Dere har forspilt deres sjanser for godt 

Setter pris på at du skriver nøyaktid det jeg var på vei til å skrive, så slipper jegWink
Kunne ikke vært mer enig i alt du skriver! Enten de var med eller ei, de gikk samlet og ingen brøt inn,da er jeg for kolletiv avstraffelse!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340