Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 12 apr 10, 22:42

Han var god våren 2008, det har du helt rett i, men hva har snøen som falt i for i fjor med dagens situasjon å gjøre?Med hånda på hjerte mener du virkelig at Ramberg er den kantspilleren som FFK trenger nå?, fordi Drillo mente at han var god på den plassen våren 2008?

 Helt riktig han var ikke noe dårligere enn andre mot Sarpsborg, men om du kjører i 146km/t i 80 sone og det finnes andre som også gjør det så har du alikevel gjort noe ulovlig. Fordi om andre spilte svakt så fritar det ikke Ramberg eller andre for sitt ansvar. Det er liksom ikke første gangen det skjer med ham på bortebane, vi har sett det sesong etter sesong, og nå har han til og med åpnet svakt på vårparten noe han aldri pleier å gjøre. Jeg tror rett og slett folk er i ferd med å miste tålmodigheten med ham. 

Problemet med ham er først og fremst på bortebane slikt jeg ser det, bortekamper betyr som regel mye løping uten ball, knallhard press på ballfører, dueller med andre ord fysisk tøft spill, der har han sin svakhet og dette blir synlig særlig sentralt på midtbanen. Ramberg holder en helt ok nivå, han har fin teknik, bra førstetouch på ballen, godt blikk for spillet og gjør sjeldent store feil, men som sentral midtbanespiller og anker er han ikke god nok. Ingenting ville vært bedre enn at han motbeviste det jeg og mange andre mener om han som sentral midtbanespiller

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340