Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 12 apr 10, 14:21

Til Lars 29.

 

Er enig med deg angående Ramberg. Synes ikke han var så dårlig i går som alle skal ha det til. Så langt i Adecco har vel laget kollektivt slått flere feilpasninger enn pasninger de har truffet på.

Strukturen i laget funker ikke. Selv om det til tider i 2 omgang så lovende ut i går, stopper det på 20 meter.

Det er 2 ting som irriterer meg noe helt sinnsykt med Alta og 08 kampen.

1: Langpasningshelvete. Ingen kan slå dem og ingen kan ta de imot. Mot Alta forsøkte Andersson og dempe noen langpasninger, og de havnet vel på rad 18 eller noe sånt. Tegan hopper koneskvent inn i duellene, for så å dukke slik at ballen ikke treffer han i hodet.

Enig med en her inne som foreslo at det skulle innføres bøter for å slå langt. Skal vi fortsette med svenskespissene må ballen spilles i bakrom eller langs bakken. Alt annet blir katastrofe.

 

2: Markeringshelvete. Markering er stort sett fraværende over hele linja. Når motstander har ballen, og vi skal prøve å få fatt i den, holder det ikke at en kæll løper og setter ballfører under press(dette har og stort sett vært fraværende) når ballfører har 10 åpne pasningsalternativer. Sarp og Alta fikk stort sett uhindret ta i mot ball og vende opp over hele banen, uten nevneverdig press. Markering og press på ballfører må utføres kollektivt. da får vi flere brudd, og vil få flere sjanser.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340