Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 11 apr 10, 21:13
Endret: 11 apr 10, 21:14
Endret av: Plankekæll

Opprinnelig postet av Gardarson

Opprinnelig postet av Plankekæll

Å bruke to så tafatte spisser sammen på banen funker hvertfall ikke. Min drøm er at en desperat klubb slenger 5 millioner på bordet og kjøper Andersson. Da hadde jeg jublet høyt og lenge! 

 

Så du mener Tegstrøm har mere å gi enn Andersson? Andersson har hvertfall hurtighet, det er MYE mer enn Tegstrøm kan skryte av! Den svensken der må være den dårligste spissen på de 4 øverste nivåene i Norge! Makan til giddaløs dass skal man lete lenge etter! Hvor mye har han i året? 

Jeg håper han er FLAU når han legger seg i kveld..... Det gjelder alle spillerne, men han har INGENTING i en "toppklubb" å gjøre! Samme med Ramberg!! Håper det er siste gang noen av disse starter for FFK!

Hva skal jeg svare? Jeg synes potensialet til Tegan er større, men han presterer aldri.

For å si det enkelt; jeg synes begge to er altfor svake. Når de i tillegg ikke ofrer seg for laget, ikke legger ned en innsats blir jeg provosert og forbanna. Det minste man kan forlange av guttane er kriging og kjemping.

Andersson oppfører seg som en primadonna, og det har han absolutt ingen grunn til å gjøre. Først må man være god. Men selv da skal man krige for laget. Bare ta en titt på gode spillere som feks Kuyt og Rooney. Drømmespillere for enhver trener. Det er sånn man skal jobbe!!

Jeg håper Mulac får litt mer enn 5 minutter på seg neste kamp.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f