Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens Henrik

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 06
Innlegg: 279

Lagt til: 11 apr 10, 20:27

Jeg gikk i toget fra Premier Pub, og i retning Sarpsborg Stadion.  Jeg så for øvrig mye av det som skjedde, og jeg SKAMMER meg virkelig over hva enkelte av mine medsupportere får seg til å gjøre.  Jeg blir rett og slett kvalm og flau.  Det er her er ikke FFK verdig.

Når det er sagt så jeg også hvem som hisset opp til å hive bluss, og jeg skrek ut av full hals at, det driter dere i.  Men disse menneskene skjønner jo ikke hvilke konsekvenser dette kan få for de som blir truffet.

Og, dersom de av en eller annen grunn får en macho-følelse av å slåss og lage faenskap og leven, så kan de vel finne andre som også er av samme ulla, og slåss så busta fyker i Kulløs-parken eller et annet sted for andre normale supportere ikke oppholder seg.

Jeg håper at dette får etterspill, men etterspillet må ikke gå utover supportere som ikke var involverte.  Det er mange bra supportere og fornuftige mennekser i Brigade Rød Hvit, men dessverre er det jaggu meg noen tullinger av dimensjoner der også.

Dette overskygget hele kampen totalt.  Og håper jeg aldri ser slike navlebeskuende apekatter på FFK-kamper igjen.  Vi skal lage liv, og støtte FFK.  Det er det som hjelper guttæne.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340