Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 11 apr 10, 19:20

Jeg er mild sagt skuffa som alle på dette forumet, men jeg tror at vi og spillerne må se det i øya at dette vil bli hverdagen for FFK fremmover, vi er de store favoritene som alle vil slå. skjortearmene må brettes,"killerinstinkt" og fighting spirit, blir like viktig som talent og klasse.

 I 2 omgang viste gutta noe av dette, det gir håp for fremtiden. Folk var veldig flinke til å se bak resultatet etter kampen mot Alta, de fleste på forumet mente at seieren var flaterende. Likeledes må vi se bak resultatene etter denne matchen, kampen var jevn, en dyktig målvakt, udyktige FFK spillere og manglende flaks bidrar til de store sifrene.

Noe som bekymrer meg mye er at den grufulle bortestatistikken til FFK bare forsetter, bedrer ikke den seg så tror jeg ikke FFK blir å finne i toppen. Jeg er også bekymret for den sentrale midtbanen til FFK, den mangler agresivitet og forflytter seg ikke fort nok, vi mangler helt klart et defensivt anker, ala Wehrman på sitt beste, Annan i RBK eller Henning Hauger i Stabæk. Borges er en glimrende spiller, men han er ikke skapt for den rollen, Ramberg holder rett og slett ikke mål, det har jeg ment i flere år(får vel nå kjeft for å mobbe enkeltspillere!)

Til de som allerede har begynt å gnåle om trenerbytte har jeg ikke noe annet å si enn god bedring!!

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340