Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 11 apr 10, 18:31

Oki, vi har 28 kamper igjen, og folket snakker om at vi ikke rykker opp. Aune sa sist kamp at vi ikke kommer til å cruise gjennom Adeccoligaen at det kom til å bli mange vanskelige kamper. Tror han vet hva han snakker om der. Sarpsborg 08 ble en av dem, og det regnet jeg med fra før kampen startet.

Tilbake til kampen, første omgang så syns jeg FFK hang mye etter, sto mye stille og ikke fikk til stort, Sarpsborg var effektive og klarte å score på de to store sjansene som de hadde.

I pausen tror jeg aune og jønsson har prata litt med guttane, da var det omvendt. Sarpsborg 08 hang mye etter og klarte ikke å få det til, FFK styrte det meste. S08 hadde en stor sjanse og den scoret de på. Jeg skrev på min profil at jeg syns S08 vant ufortjent, men det er nå scoringer som teller og ikke banespillet :P Så må nok gi meg der.. hehe :P

Synes til neste kamp at vi skal prøve Masalin i kampen mot Mjøndalen, Lasse Staw synes jeg virka meget usikker idag. Forsvaret synes jeg gjorde en god jobb, markeingssvikt på Hoås og tabbe av Staw på 2 - 0. Tegstrøm og Andersson synes jeg ikke fikk til noe som helst og vi fikk en deja vu på kampen som gikk 6 november i høst.

Tror vi kommer sterkere tilbake mot Mjøndalen, håper supporterne klarer å fylle stadion og heie guttane frem! Og legge bak oss det forsmedelige tapet her.

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

21 August 2010 :-)
18 Uker :-)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340