Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 11 apr 10, 18:27

Det som gjelder nå er å ikke lage krisestemning ut av det hele. Vi spiller en altfor svak kamp, men det er ikke synonymt med at vi kommer til å rykke ned. Personlig er det ikke ekstremt ille for meg at vi taper for Sarpsborg, jeg har ikke den store "rival-feelingen". Men jeg skjønner godt de som er ekstra skuffet over tapet i dag.

Imidlertid syns jeg faktisk 2.omgangen i dag er bedre enn begge omgangene mot Alta. 1.omgangen er heller ikke noe særlig bedre enn i serieåpninga, men vi møter et et bedre lag enn Alta.

På 1-0målet er det markeringssvikt av Wallace, men er det egentlig noen som forventer at han skal vinne hodeduell mot Øyvind Hoås? Kunne dog gått i duell for å forstyrre. 2-0målet er en horribel inngripen av Staw. 3-0målet kommer på en kontring, og dårlig spill av Ophaug. Staw kunne tatt den.

For min del er det lite vits å kommentere personlige feil, de får man ikke gjort noe med. Nøkkelen til å vinne neste kamp blir ikke å si at Staw skal skjerpe seg på frispark...

Jeg er imidlertid skuffet over spillet. Vi slår langt i blinde, kommer for sjelden rundt på kanten og får sjelden rettvendt spillere i mellomrommet. Dette kommer først og fremst av dårlig pasningskvalitet, men også av dårlig bevegelse. Er sjokkert over jobben spesielt Andersson (ikke) legger ned. Tegström er ikke noe særlig bedre.

Skuffende, men vi reiser oss igjen til neste gang.

Eneste lyspunkt i dag er Celso Borges. FOR en spiller! Når laget er så dårlig som det er i dag, er det en bra prestasjon å ligge på det nivået han gjør. Har massevis å gå på, men var vår soleklart beste i dag. En av få som tør å spille pasninger langs bakken, og som har en tanke bak det han driver med.

Ellers ros til Sarpsborg 08 som gir ungguttene sjanse fra start og spiller fotball langs bakken. Hjulstad var god i dag, det samme var Hoås. Lenge siden jeg har sett noen gi Piiroja så god kamp i luftrommet. Kommer til å bli snappet opp av en TL-klubb om han fortsetter sånn.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340