Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 11 apr 10, 11:04

Opprinnelig postet av Topscorer

Fortell meg konkret hva FFK ville gjort denne gangen som ville vært så mye bedre. 

For det første så synes jeg det er flott at det er engasjement rundt dette, og som du sier så har ikke FFK historie for å være gode på dette.

Hadde Franck blitt her så hadde han ikke blitt plassert i egen leilighet. Han hadde blitt plassert hos en vertsfamilie. Vi har veldig god erfaring med dette når det gjelder Sanpreet Singh. Han har bodd hos vertsfamilie siden august og han trives utmerket. Grunnen til å plassere spillere i vertsfamilie er for å sikre daglig oppfølging og for å unngå "brakkesyken". Vi har allerde et register på 7-8 aktuelle vertsfamilier

Videre så vil spilleren bli pålagt språkopplæring. Behov for videreutdannelse/skolegang kartlegges. Mest sannsynlig så vil spilleren kunne hospitere på St.Olav eller idrettslinja på Fredrik den II i forbindelse med sportsbiten.

Sosiale behov som utøvelse av religion er også endel av planene. Vi kartlegger spillers behov og kontakter den menighet som dekker dette behovet. Franck er katolikk og ble allerede første dag vist hvor den katolske kirke i Fredrikstad ligger.

Nettverksbyggingen startet allerede første dag. Bl.a besøkte Franck Odillons familie i Sarpsborg hvor de hadde en fantastisk kveld. Det lå også planer om å utvide dette med flere folk som stod parat til å bidra.

Vi skal rett og slett bli blandt de beste i klassen på integrering. Men til det trenger vi engasjerte folk, så har du lyst til å bidra så er det bare å si fra.

 

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f