Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 11 apr 10, 01:58
Endret: 11 apr 10, 02:01
Endret av: Welhaven

Opprinnelig postet av Topscorer

ja det er hyggelig at Frack likte seg i byen, men det skal nok mer til for å få til en god integrering og sosialisering. Hvordan var planen med språkopplæring f.eks. Hva med matlaging, nettverksbygging, leilighet osv? Det er ikke nok å bo på gutterommet en uke, med en sixpack cola og en kebab og tro at det er nok.

Matlaging? Skjønner ikke hvor det kom inn i bildet men. Han har ikke bodd i en stråhytte, og vet fint hvordan han bruker en ovn hvis det svarer på spørsmålet.

Nettverksbygging går jo nettopp på dette rundt hvordan han blir motatt når han kommer. Han hilste på nok av mine venner, og snakket med flere av dem, så tror han hadde hatt nok å bry seg med :-) Videre er jo sosialiseringen og mottakelsen grunnleggende for hvorfor han likte seg i byen.. Tror ikke han ble blown away av arkitekturen eller den store folkemengden eller hva nå enn det kunne vært i Fredrikstad.

Utenom det synes jeg den kommentaren om gutterom, sixpack cola og kebab var bare usaklig. Du vet hvor mye om dette tilnærmet hva? Flott å kunne fantasere, men gjør det saklig da "Topscorer".

---------------------------

2010: The new era begins.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f