Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 06 apr 10, 14:42

I utgangspunktet enig at en speaker bør være anonym, men mener at det i denne situasjonen er "peanuts". Laget og ALLE vi som holder med Fredrikstad er avhengig av at Staw lykkes i 2010.

Staw haddde en del blemmer i sesongen 2009 og vokste IKKE mye på det.  Når Staw med unntak av en skikkelig famlende situasjon igår gjør en plettfri kamp, holder nullen, og leverer en redning av førsteklasses kvalitet så synes jeg det er helt greit at speaker oppfordrer til en applaus. Et speakeravbrudd på denne måten i kun 2 sekunder for å bygge opp Staws selvtillit gjør ingenting dersom det ikke strider mot regelverket. Det var nok målet og det fortjente han virkelig.

Det er faktisk ikke slik at publikummere i denne byen backer opp folk som ikke lykkes 100 %, i denne byen har vi mer tradisjon for å finne syndebukker. Det synes jeg vi så nok av i 2009. Tror ikke speakeren kommer til å "blande seg inn"  noe særlig fremover. At han i snitt bruker 3 sekunder av hver kamp til å oppfordre et dørgende stille Fredrikstad Stadion til støtte når det behøvs er helt greit. For selv om PH er flinke så er det nok først når vi øvrige publikummere henger oss på at det virkelig merkes blant spillerne. Og vi er litt seige her i landet, sånn er det og sånn blir det.

I år støtter jeg alle positive prosesser som drar FFK, laget og publikummere videre tilbake til det gode selskap (innenfor rimelighetens grenser). 3-0 i en nervøs og vanskelig oppstartskamp igår  er "konge", når gutta blir varme i trøya og viser frem potensialet sitt så blir dette her veldig bra. Og speakeren kjenner nok helt sikkert sin besøkelsestid....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f