Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 04 apr 10, 23:00
Endret: 04 apr 10, 23:02
Endret av: Lemmy

Opprinnelig postet av Patrioten

Jonas er ikke spilt en a-lags kamp i serien for FFK og  har kun erfaring fra 2.laget, så han har langt å nå igjen nivået til Raio. Agim er kanskje litt bedre enn Jonas, men han har heller ikke allverden å vise til ï forsvaret, men kanskje ok, som back. Synes dette er en fornærmelse mot Raio. Så for meg, er det krise hvis Raio blir skadet. Backupene er for dårlige.

Langtids skade på Raio, tror vi kommer til å kjempe på nedre halvdel.

Nå får du ta deg sammen og tolke hva jeg faktisk skriver. Jeg har aldri skrevet at verken Martinsen, Shabani eller Becken er like gode som Raio. Jeg har sagt at de kan steppe inn og gjøre en god jobb. Det er to vidt forskjellige ting.

Bojan er ikke på samme nivå som Zlatan, men kom inn i sistnevnte skadefravær i går og leverte en glimrende match.

Hvis det er en fornærmelse mot Raio at jeg mener at disse tre kan gjøre en god jobb i hans eventuelle skadefravær, så har jeg misforstått ordet "fornærmelse" ganske kraftig.

Apropos det med antall a-lagskamper. Det er ikke et argument for at Becken (og Rafn, for den saks skyld) ikke er gode nok for Adeccoligaen. De vil ha mindre rutine, javel, men det er flere eksempler på spillere som har tatt dette nivået kjapt. Magnar Ødegaard, som jeg nevnte, hadde ikke mye Adeccoliga-erfaring før han fikk sin første kamp i fjor (tror det var i fjor), men han tok nivået med en gang. I fjor hadde vi et stjerneskudd i Tippeligaen som het Mads Stokkelien. Say no more.

At du mener at vi kommer til å kjempe på nedre halvdel dersom Raio Piiroja blir skadet, er etter min mening latterlig. Martinsen har Adecco- og Tippeliga-erfaring, og Shabani har landskamper for aldersbestemte landslag. Dessuten står ikke laget og faller på èn enkeltspiller.

Vi kan ha Raio og Celso skadet samtidig over en lengre periode- allikevel har vi alle mulige forutsetninger for å kjempe i toppen av Adeccoligaen.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340