Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5398

Lagt til: 31 mar 10, 22:56
Endret: 31 mar 10, 22:57
Endret av: Rey

Det er riktig at dem gjorde om reglene i 2007 da de fjernet begrepet kontroversielle situasjoner. I reglementet står det nå som følger:

Opprinnelig postet av NFF

Storskjermen skal ikke benyttes på en slik måte at det kan skade fotballens anseelse, klubbers, spilleres, treneres, dommeres eller andre enkeltpersoners renommé eller på annen måte ramme NFF eller andre organisasjonsledd.

Arrangør må ved visning av repriser vurdere om visningen kan føre til at sikkerheten for kampens aktører eller publikum reduseres, eller at visningen svekker dommerens integritet eller autoritet, for eksempel ved direkte eller indirekte å sette fokus på offsidesituasjoner, feil/overtredelser begått av spiller, mulig feil fra dommeren og/eller opptreden som er imot Fair Play.

og

Opprinnelig postet av NFF

Repriser av mål og andre positive hendelser/prestasjoner kan vises i den utstrekning det finnes hensiktsmessig og forsvarlig. Dommerens vurdering av situasjoner i kamp faller utenfor begrepene positive hendelser/prestasjoner. Øvrige situasjoner kan kun vises i reprise én gang umiddelbart etter hendelsen, og kan ikke repeteres etter dette.

På bakgrunn av dette, er nok ikke kontroversielle hendelser lovlige å vise.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340