Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 21 feb 10, 21:53
Endret: 21 feb 10, 21:54
Endret av: ffk1903

Opprinnelig postet av Msport
Anngående episoden i går. Det jeg ikke forstår, er hvorfor FFK slår 6-7 pasninger med egen mann nede uten å bry seg om det. Selvsagt var det noen av spillerene som så det! Dem prøver å få i gang et angrep. Når LSK tar over ballen blir det ramaskrik og ønske om å få ballen ut. Hva er det å rop om?

Nå får ikke jeg sett høydepunktene på jobben her jeg sitter, men det var vel 3 pasninger etter at den skadde hadde gitt fra seg ballen? Kan ikke se at noen av FFK-spillerne ser at en spiller ligger skadet, men mulig de fikk det med seg. Men vanlig praksis er jo at med en gang laget som drar fordel av en skade spiller får ballen, spiller denne ut.

Om du ser igjen episoden, så vil du se at det ikke er noe ramaskrik om å få ballen utover sidelinjen. Begge lag stopper egentlig opp, og alle venter bare på at sistemann (foruten spissen) også skal stoppe opp og spille ballen utover. Det ser det ut til at han skal gjøre. Så får han øye på spissen og sender av gårde en målgivende pasning. Ramaskriket startet først når den ballen er i mål. Med andre ord, ingen ramaskrik om at ballen må utover sidelinjen. Det som det reageres på er at to LSK-spillere brått finner på å spille videre, selv om det er 20 andre som er forberedt på at det blir stopp i spillet.

Hadde LSK gått i angrep med en gang uten hentydning til å stoppe opp, så hadde det neppe blitt særlig reaksjon av dette. Men når de unytter situasjonen så grovt, da blir det ramaskrik.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f