Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Msport

Bedriftsspiller
Ble medlem: 21 feb 10
Innlegg: 1

Lagt til: 21 feb 10, 21:30

Barsom satte vel Bjørkøy ut av spille noen måneder? Han klarte ikke lys og lå bare på et mørkt rom. Det betyr kanskje ikke noe?

Hadde sansen for FFK til og med 2 plassen i serien i 08. Etter det har dem sunket drastisk på sympati faktoren. Spillerene slenger seg for et vondt ord og oppfører seg usympatisk. Spillet bærer til tider preg av en total usportslig oppførsel. Det synes jeg er synd! Jeg syntes oppriktig det var gøy med FFK til og med 2008 (med unntak av en usportslig kamp på Åråsen der spillerene falt som fluer og nærmest døde på stedet av krombøyde hårstrå) selv om det er LSK som er mitt lag.

Anngående episoden i går. Det jeg ikke forstår, er hvorfor FFK slår 6-7 pasninger med egen mann nede uten å bry seg om det. Selvsagt var det noen av spillerene som så det! Dem prøver å få i gang et angrep. Når LSK tar over ballen blir det ramaskrik og ønske om å få ballen ut. Hva er det å rop om? Når man ikke spillere ballen ut selv? Det synes jeg er veldig rart og minner meg veldig om slik FFK fremsto i 09 - fallesyken og ikke mulighet til å komme seg opp før fløyta blåses. Den lyden leger ganske mye ser det ut som ;)

Lykke til i 2010 i Adecco ligaen. Bli ett spislig lag igjen og kom dere opp i det gode selskapet. Dere møter garantert LSK i TL - LSK rykker aldri ned :D

(Jeg ønsker ikke å komme inn her å være usaklig og usmakelig som LSK's live service var i går - det var til tider flaut. Helt ok å være engasjert og at det er subjektivt, men det for være måte på. Ønsker en god diskusjon.)

---------------------------

LSK


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f