Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Nosa

Bedriftsspiller
Ble medlem: 20 feb 10
Innlegg: 6

Lagt til: 20 feb 10, 18:46

Opprinnelig postet av Holters

Vi blir åpenbart aldri enige, men synes du virkelig det ser slik ut dersom du ser på TV-bildene under?

http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=2051&progId=383246

Ikke utifra det klippet, men her ser det sånn ut her:

mål

Og skaden ser da usedvandlig lite "stopp-spillet" verdig? Hvordan og hvorfor skal spillere måtte tolke dette underveis? Blir "skaden" verre i løpet av 20 sekunder, så øyeblikkelig hjelp må til? Hva hindrer noen å legge seg ned på den måten, og hvordan skal man klare å vurdere dette?`Ett svar på dette: Dommeren!

Opprinnelig postet av Holters

 

Så alt av usportsligheter er lov med andre ord? Bare det er innenfor regelverket? Du mener det var helt greit at Kovacs scoret mot Brann, da Opdal var skadet? Eller andre lignende situasjoner?

Mener du for eksempel at det var ufint av FFK å spille ballen utover sidelinja da en LSK-spiller lå nede tidligere i omgangen? De fulgte jo ikke regelverket?

Hva skal vi egentlig med god sportsånd, så lenge vi har regelverk?

Vanskelig situasjon den med Opdal, heldigvis skjer det ikke så ofte. Sånn sett vil jeg heller ha noen få sånne situasjoner en ekstremt sjelden gang enn spillere som jukser hver eneste serierunde. Jeg mener at det er noe dritt å se spillere legge seg halvdøde på banen og forvente stopp i spillet. Det er som å be om trøbbel å mene at spillerene skal vurdere dette der og da. I det minste bør man spille til dommeren blåser og heller ta det som en bonus hvis noen mener at dette er så alvorlig at man bør spille ut ballen, ikke stå som statuer og klage etterpå. Dette hadde jeg ment hvis det gikk andre veien, bare så det er sagt.

 

---------------------------

Nosa


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f