Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 20 feb 10, 18:19
Endret: 20 feb 10, 18:28
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Plankekæll

Henning Berg (hvis han blir sitert korrekt) fremstår som mindre sympatisk, og jeg klarer ikke utfra dette å forstå at han ville at LSK-spilleren skulle spilt ut ballen over sidelinjen foran 2-2 målet. Undecided

Det er det dummeste jeg har hørt. Igjennom hele kampen stod Henning Berg og skrek etter LSK-frispark i hver eneste duell. Så fort Occean var oppe med en albue, så var det helt tyst på Berg.

Da Eriksen stod helt stille og vurderte om han skulle sparke ut ballen, så tittet han på Henning Berg. Sistnevnte skrek da til Eriksen at han skulle fortsette. Tidligere i kampen hadde FFK spilt ut ballen da en LSK-spiller lå nede. Det hele er usmakelig og gjennomført dårlig sportsånd av LSK.

Selvsagt kan man forsvare det ut ifra regelboka at man skal spille til dommeren blåser, men sportsånd er i mine øyne overordnet fotballregler. Hvis ikke, så kan man jo forsvare enhver usportslig handling så lenge det ikke bryter med reglene. F.eks. så brøt ikke Kovacs noen regler da han scoret etter at Opdal ble skadet, men det fleste er enige i at det var en usportslig handling.

Dekningen på lsk.no var i en klasse for seg. Jeg har aldri sett en så uprofesjonell fremtreden noensinne, men det får være opp til lsk.no selv hvordan de ønsker å fremstå. Vi får bare heve oss over det. Jeg tror det er lsk.no som taper på dette i lengden.

Uansett; La oss ta med det positive fra denne kampen: Dette var et enormt steg i riktig retning for FFK. Spillemessig fullt på høyde med LSK. Forsvaret hadde mer eller mindre fullstendig kontroll, spesielt i første omgang, da LSK ikke skapte noe som helst. Leddene lå fint, vi var gode på sideforskyvninger, og FFK var uhyre effektive i denne kampen.

Et stort utropstegn ved stallens bredde. Den er rett og slett fryktelig tynn. Vi har en god førsteellever, men ikke så mye mer enn det. I tillegg er det åpenbart at vi har behov for en spiss.

Edit: Glemte en ting: Veldig uprofesjonelt av Piiroja også. Det kokte fullstendig over for ham. :)

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f