Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 20 feb 10, 16:49
Endret: 20 feb 10, 16:49
Endret av: ffk1903

Opprinnelig postet av ika
Angående hvordan LSK dekker livereferatet: Dette er jo skrevet for LSK-fans og ikke for FFK-supportere, og sånn sett er det ikke noen grunn for oss røde-hvite å provosere oss over dette. Dette er ikke meningen at livereferatet skal være nøytralt , som f.eks i en avis. Hjemmesiden heter tro det eller ei lsk.no og dekker således sjåvinistisk på vegne av sine egne, med til og med kommentarer fra sin egne fans.

Patriotisk skrivemåte er greit, men at offisielle sider skal omtale motspillere som svin er likevel drøyt. Syns jeg ser fredrikstadfk.no med referat om drittsekken Hulsker, jåledokka Hoseth, rasshølet Riseth etc... Seriøsiteten hadde vel sunket et par hakk etter noen sånne kampreferater.

Kjenner til han ene som skriver for lsk.no, og mitt inntrykk er at fyren ikke er helt riktig vel bevart. Så ingen ting overrasker. De skrev vel et mindre heldig kampreferat da FFK ble slaktet fykisk, og LSK sportslig da FFK vant 2-1 på Åråsen i 2008 også. Et eller annet med æreløse hunder.

Jeg er heller ikke enig at det skal være noen forskjell på for eksempel en lokalavis og de offisielle sidene til klubbene. De bør inneholde noen lunde samme språk. Og du vil aldri se kampreferat a la lsk.no i noen lokalavis i Norge med repsekt for seg selv.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f