Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 07 feb 10, 19:01
Endret: 07 feb 10, 19:42
Endret av: danan

Litt "morsomt" er det.

Vi i Supras har stått for eller vært sterkt delaktig i mer eller mindre all tifo som har blitt utført på Fredrikstad stadion og i Stjernehallen siden begynnelsen av September 2009. Vi har ligget på knærne å malt FFK-bannere, nye tostangsflagg til PH osv osv i minusgrader i timesvis flere kvelder i uka.

Vi i Supras har bidratt med stemmene våre på titalsvis av Stjernenkamper hjemme som borte i vinter, vi vet at vi et sterkt etterspurt i "hallen" for å hjelpe til med stemninga. Det samme gjelder selfølgelig på FFK kamper der vi drar i gang sikkert 80-90% av alle sangene som blir dratt i gang på feltet. Vi står igjen minst 15min hver kamp å bruker opp siste rest av stemmen mens spillerne varmer ned og resten av publikum står i kø ved gangbrua. Vi har stått å sunget av full hals som de eneste ffksupporterne på begge treningskampene FFK har hatt så langt i år, hadde ikke Supras vært på de 2 kampene så hadde det ikke blitt dratt i gang en eneste supportersang. Det samme gjelder i de 3 siste bortekampene mot Godset, Stabæk og Lyn i fjor hvor vi stort sett var de eneste tilreisende FFKsupporterne som sang og dro i gang sanger.

Alt dette uten en gang en klapp på skulderen eller en liten takk for at vi stiller opp fra verken FFK, Plankehaugen eller noen her inne. Eneste som har vært flinke på det området er Stjernen og Red Stars/Beavers, der blir vi satt pris på. 

Det eneste vi har fått høre til nå er denne lille tabben da et av våre medlemmer prøvde å være morsom ved å redigere TGB sitt identitetskort. Noe som selfølgelig aldri skulle ha forekommet i det hele tatt. Det er ikke rart at de unge ildsjelene i Supras går lei når man bare får utaknemlighet tilbake og blir stemplet som casuals og bråkmakere.

Og for å poengtere igjen. De som har sett oss og kjenner tribunelivet i byen her, vet at vi står for sang og trøkk på tribunen. Vi ser ikke akkurat ut som noen slåsskjemper for å si det sånn. Vi er en "kameratgjeng" på ca 25 dedikerte FFKsupportere mellom 16-30år hvor snittet ligger på rundt 19år. Alt vi er ute etter er å skape trøkk og stemning på tribunen samt å ha det morro sammen som en kameratgjeng. Det er ikke akkurat flust av unge ildsjeler i Plankehaugen, derfor har vi samlet oss under navnet "Supras Fredrikstad".

---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

SuprasFredrikstad09


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f