Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Benny

Bedriftsspiller
Ble medlem: 06 feb 10
Innlegg: 21

Lagt til: 06 feb 10, 17:06

har følgende spørsmål til grupperingen som kaller seg Supras Fredrikstad og omtaler seg selv som såkalte Ultras. Disse spørsmålene vil jeg kun at personer som er med i supras skal besvare.

Etter hva jeg har forstått så skal dere bare støtte fredrikstad fotballklubb gjennom synging, hopping og vifting med flagg.

Denne "lovnaden" har vi fått av Brigade Rødhvit før, også har det i ettertid vist seg at de har fyrt opp pyroteknikk. Det har også vært spekulert en del i at de har deltatt i slåssing. Det er derfor to ting jeg ønsker å bringe på det rene her;

1) kommer dere til å bruke nødbluss og/eller røykbomber på fotball kamper så vel som i gatene før/etter kamp?

2) Kommer dere til å slåss i forbindelse med fotballkamper? dere går jo kledd som Casuals mange av dere? må jo forvente bråk da?

 

Dette ber jeg høflig om å få KONKRETE svar på og ikke noe tåkete viss-vass som kan tolkes hit og og dit.Smile

Jeg ber igjen om at det KUN er medlemmer av Supras Fredrikstad som svarer på disse spørsmålene, så vi slipper at ting sklir helt ut.

På slutten her har jeg spm til: Hva er stutusen med Brigaden? er det lagt ned eller blir de og se på tribunen til året? jeg spør Supras fordi jeg vet at flere som tidligere var emd i Brigaden er med dere så dere vet nok mer om dette enn meg.

 

Lykke Til med årets sesong forresten


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f