Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 01 feb 10, 14:39

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av Goran Karlsen

 Når du føler at Ramberg får mye pes, så er det ingenting i forhold til TN,RH OG CMG. Føler at du ikke var på banen på samme måte da. Kanskje fordi du personlig ikke hadde helt sansen for de aktuelle personene selv, men det er selvfølgelig ren spekulasjon fra min side. Det er utrolig mange forskjellige meninger rundt i Fredrikstad, og hver gang du eventuelt skal slenge deg på en diskusjon vil du få mennesker i mot deg. Tror at du kan fungere veldig positivt som en redgjører på diskusjoner her inne, men å støtte fraksjoner innvendig i FFK-systemet bør etter min mening skje på styrerommet.

Hvem kan angripe Rafn for at han mener at vi skal støtte våre egne spillere, og ikke hetse dem? Ærlig talt, det blir bare for dumt! Det er jo nettopp denne type holdninger vi skal slåss for: vi skal slåss for de som står opp for klubben sin, og ikke sparker den som ligger nede!

Hvis Rafn må passe på hva han skriver i så trivielle saker, ja da har FFK et stort problem. For det som skjer da er at klubben lukker seg for omgivelsene fordi det blir for stor belastning ellers.

Hvis ikke FFKs styre kan ta en og annen prinsipiell fight i det offentlige rom vil FFK lide på sikt, og det er vi ikke interesserte i.

Og vi har en lang historie som omhandler spillere som har blitt hetsa både her, på f-b.no og fra tribunene, og de aller, aller fleste mener at den type brønnpissing ikke hører noe steds hjemme.

Det å hevde at Rafn skal være forsiktig i sine uttalelser her inne om et så trivielt prinsipielt standpunkt blir bare latterlig fra A til Å.

Vi skal være sjeleglade for at noen i det hele tatt gidder å bruke tid på dette informasjonsinfernoet her inne, for det må virke som en uriaspost, virkelig. Aller skriker med høy stemme fra det mest høyverdige til det laveste en kan tenke seg, og så skal en dra noe fornuftig ut av det...

Jeg kan, Asgeir.  Og jeg er fryktelig uenig i dine synspunkter,både når det gjelder Ramberg og Rafn. Vi må også huske på at  Ramberg ikke bare har gått ut i media i det siste. Han har uttalt seg om det meste de 3-4 siste årene, og riset trenere, administrajon og annet FFK-stell gjentatte ganger. Det meste som handler om Ramberg her inne er konstruktiv kritikk,- ikke hetsing. Som sagt før; Ramberg har mange goder sider.

Når det gjelder Rafn, Asgeir, så mener jeg at  han ikke bør ta part i diskusjoner her inne. Vi er avhengige av et samlet styret, så hvis alle styremedlemmene skulle begynt å diskutere her ville det gått galt av sted. Diskusjoner skal skje på styrerommet, ikke i det offentlige rom. Så får dem heller redgjøre for sine meninger gjennom pressekonferanser/pressemeldninger eller lignende. At Rafn bruker forumet her til å redgjøre for forskjellig ting er selvfølgelig kjempe bra, men å ta parti med feks Ramberg eller andre kan etter min vurdering være svært uheldig. Og klubben blir selvfølgelig ikke lukket av at enkeltmedlemmer av styret holder en del saker på styrerommet istedenfor på et forum. Jo mer styret bruker denne siden til diskusjon, jo nærmere en masse tullball og skriverier i media. Ergo du er så langt fra mine synspunkter at vi må nesten være enige om å være uenige.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f